Water & Voedsel

Water en voedsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Te veel, te weinig of vervuild water heeft invloed op de voedselproductie. 

Momenteel werkt Wavemakers samen in opdracht van de permanent vertegenwoordiger FAO in Rome aan een gezamenlijke strategie met internationale jongerennetwerken voor het uitoefenen van invloed op de verschillende VN gecoördineerd organisaties, met name in landbouw en voedsel sector. 

SPORT & WETENSCHAP

Bij alles wat we doen leggen wij de unieke verbinding tussen de inhoudelijke boodschap rond de mondiale water- voeding- en energieopgave én de ambiance van (inter-)nationale topsport. Samen werken we toe naar Parijs2024: de meest circulaire Olympische & Paralympische Spelen ooit!

Wij geloven in een wereld waarin de volgende generatie de inspiratie- en innovatiebron is voor en werk maakt van, de echte duurzame verandering op gebied van water, voeding en energie. Het is onze missie om jongeren met een passie voor water, voeding en energie bij elkaar te brengen in een steeds groeiende nationale en internationale community. GroentenFruit Huis en Wavemakers United werken actief samen met als doel om gezonde voeding en gezond leven te stimuleren.

Door sport aan wetenschap te koppelen maken we veel impact en hebben we een maximaal bereik onder alle leeftijden. Nieuw leiderschap toont opnieuw gezond perspectief voor maatschappij en markt! Om dat te bereiken zijn we op zoek naar ambassadeurs die in samenwerking met topsporters/ toekomstige Olympiërs deze gezonde leefstijl willen uitdragen. Wij zoeken 10 jonge ambassadeurs uit de groente- en fruitsector. 

WORD AMBASSADEUR!

o Leer binnen een unieke online opleiding alles over water!

o Wordt onderdeel van de Wavemaker Community!

o Toegang tot (inter)nationale (sport)evenementen!

Enthousiast? Meld je aan door te mailen naar: community@wavemakersunited.com onder vermelding van ‘aanmelding wavemaker – groente en fruithuis’

Partners